Winter flowers…

dsc_1269

 

 

dsc_1203

 

 

dsc_1237

 

 

dsc_1230

 

 

dsc_0006

 

 

dsc_1257

Blomsterprint er ikke længere kun en sommerting. Det er over en periode begyndt at blive introduceret i vintertiden også.
Jeg elsker det!
Personligt fanger jeg tit mig selv i at gå efter det sorte, og grå tøj i skuffen da det er det vejret lægger op til.
Men denne vinter har jeg virkelig prøvet at introducere mere farve og sjov ind i vintertiden også. Hvorfor skal det kun være sjovt om sommeren? 😉

Ovenover er jeg hoppet i en “hand-me-down” skjorte-kjole fra Zara som jeg fik af min storesøster. Naturligt er vi begge forskellige størrelser, men det skal ikke stoppe mig fra at eje en smuk kjole. Jeg kastede det største bælte jeg ejer om taljen (også en stor trend denne vinter). Make it work sister! haha

Modsat min kjole ovenover, ser vi denne vinter blomsterprintet på en mørk baggrund. Jeg har fundet nogle fine kjoler HERHER og HER som kunne være super fine at have på som et ekstra funky lag på en grå og kedelig dag.

Kan i have det skønt!

Knus A


Florals are no longer a summer-thing. They have over a period of time, started to make their way into the winter time as well.

I love it!

I personally catch myself going for the blacks and greys during in the wintertime since it is what the weather outside is setting the stage for.

This winter I was determined to introduce more colour into my wardrobe. Why can’t winter be just as fun as summer?  😉

I jumped into a hand-me-down shirtdress I got from my older sister. We are naturally two different sizes, but that did not stop me from getting the a gorgeous dress. I strapped my waist with the biggest belt i own (also a big trend this season), and made it work girlfriend!

Opposite my dress, the trend this season is florals on a dark background, so I went online and found three dresses that would be gorgeous to layer during wintertime. Find them HERE, HERE and HERE.

Have a good day!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

homemade...