Bandanas and stripes…

dsc_0361

 

dsc_0348

 

 

dsc_0385

 

 

dsc_0367

 

 

dsc_0400

En ny uge er startet. I mit tilfælde står den på lange uni-dage med undervisning fem ud af fem dage (det har jeg ikke haft i lang tid). Jeg er allerede træt haha.

Outfittet i dag er egentlig meget simpelt. Det består af ting vi alle har liggende et eller andet sted i lejligheden – en stribet bluse, nogle jeans og et par støvler. 

Noget jeg har lagt mærke til her på det sidste er at man igen er begyndt at bruge hår-accessories – store flotte hårklemmer, bånd med og uden print eller noget så simpelt som en bandana som i jeg har på ovenover.

Jeg elsker det. Jeg har altid synes at det er elegant med lidt pynt i håret. Det tilføjer lidt ekstra til et ellers lidt basic outfit.

Tøj skal helst være komfortabelt, men hvis man gør noget ud af at det, som f.eks. bare at smide noget i håret, så lover jeg at det kan løfte humøret. Selv på lange, kedelige skoledage 😉   

Knus A


A new week is upon us. For me this week consists of long days on uni with classes five out of five days. I am already tapping out haha.

Today’s outfit is quite simple, and probably consists of items that we all have somewhere in our homes.

Something that I have noticed this year, is the use of hair accessories which are slowly creeping their way back. I am seeing big hair-clips, ribbon with and without print and even something as simple as a bandana’s like the one I am wearing above.

I have always found hair-accessories very elegant. They have a way of adding some interest to an, else, very basic outfit.

Clothes have to be comfortable, but if you make an effort, not for other but for yourself, I promise it makes you feel good. Even on long, boring school-days.

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POW...