hola señorita...

Mustard…

dsc_0273

 

 

dsc_0243

 

 

dsc_0283

 

 

dsc_0264Glædelig søndag søde venner!
Jeg håber i alle har haft en skøn weekend!
Min har været smækker lækker, da jeg i fredags kom hjem til fem IKEA skabe der skulle bygges til Mutti’s nye lejlighed. SEVEN HEAVEN I TELL YOU!!! Jeg ELSKER at bygge IKEA møbler. Det er helt terapeutisk for mig, at samle ting. Lidt ligesom LEGO, hvilket også er en personlig favorit haha!


Nå! Dagens outfit er dedikeret til min yndlingsfarve – sennepsgul! Det lyder ikke særlig godt haha men jeg elsker den! Den klæder mange hudfarver og så minder den bare en om sommer og sol! Hvem vil ikke have det!
Blusen er fra H&M og bukserne fra ZARA 🙂

Kan i have det lækkert!

Knus A


Happy Sunday sweet friends!
I hope that you had a good weekend!
Mine has been a real good one, since I came home to five IKEA cabinets that needed building on Friday. SEVEN HEAVEN I tell you! I LOVE building IKEA furniture. It’s kind of therapeutic just like LEGO’s haha!

Moving on!

Today’s post i dedicated to my favourite colour – mustard yellow! It sounds gross haha, but it love it!
It suits a lots of skin tones and is a constant reminder of warm summer days. Who doesn’t want that!
My shirt is from H&M and the trousers are from  ZARA 🙂

Have a good one!

Love A

4 kommentarer

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hola señorita...