Maximalism...

ARCHIVE…

archive

1: HERE  2: HERE  3: HERE  4: HERE  5: HERE

Åh, Marts hvor er det godt at se dig!

Februar har godt nok været noget af en rutsjebanetur. Det var måneden hvor jeg for første gang siden jeg startede bloggen holdte en uges pause, måneden hvor skolen startede op igen, måneden hvor jeg var så syg at jeg besvimede af feber og måneden hvor kulden for alvor (endelig) ramte Danmark.

Jeg vil fejrer starten af en ny måned med mine skønne venner fra folkeren. Oh, og før jeg glemmer det så er der en lille oversigt over de outfits jeg fik lagt op denne måned. 

Må vi alle få en lækker Marts!

Skøn dag sødeste venner <3

Knus A


February was quite the rollercoaster ride. February was the month where I, for the first time since starting the blog, took an entire week off, it was the month where I started school again after holidays, it was the month where I was so sick that I fainted of fever, and it was the month where the cold weather really hit the little country I live in.

I am celebrating the beginning of the new month with my childhood friends. Oh, and above is a little overview of the outfits that I managed to post this past month. 

May we all have a good March!

Lovely day to you sweet friends <3

Love A  

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maximalism...