ARCHIVE...

Last minute sale…

hogm

1: HERE  2: HERE  3: HERE  4: HERE  5: HERE  6: HERE   

Hej sødeste venner!

De er jer som tjekker bloggen regelmæssigt har også lagt mærke til at der ikke var et opslag oppe i tirsdags. Jeg ligger syg…. Igen….. Min lillesøster er lige startet ny uddannelse og var i den forbindelse på rustur.. Ude i en skov.. I minusgrader….  Så hun blev syg og det gjorde alle andre i familien også.. Jolly Good!

Jeg håber i kan tilgive mig haha!

Dagens opslag:

Der er stadig en håndfuld netbutikker der har udsalg på deres varer – fordi de har været på udsalg så længe så er de nu ekstra billige!! ME LIKE!!  
Selvom det ikke rigtig føltes som forår endnu, så er jeg optimist og tror på at det nok skal komme. Det er derfor en rigtig god idé lige at tage et kig på diverse sider just in case man mangler forårs eller sommertøj.

Ovenover er noget tøj som jeg har i min virtuelle kurv 😉

Knus A


Hello sweet friends! 

Those of you who check the blog regularly also noticed that I did not post anything last Tuesday. I am sick as a dog….. Again…. My younger sister just started a uni. In Denmark it is a tradition to go on a 2-3 day trip with your new class, such that you can get to know your new classmates. So she did… In the woods… In negative degrees….
So she got sick, and so did the rest of the family… Jolly good!
I hope you can forgive me haha!

Today’s post:
There are a handful of online shops that are still have sales on selected items – because it’s been so long these items are extra cheap! ME LIKE!!!

Spring is coming (hopefully – we have been having a lot of snow here.. (again.. Jolly good)) and it is thus a good idea to take a look online just in case you are in need of some new spring/summer items.

Above are some items that I currently have in my virtual shopping bag 😉

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARCHIVE...