My just ordered…

bag

Get the bag HERE

Bambus tasken blev først populær for et par måneder siden da luksus brandet Cult Gaia kom ud med deres smukke agata taske. Jeg elsker de rene linjer og det simple design. Desværre er tasken liiidt for dyr til min smag så jeg har siden da været på udkig efter en god erstatning.
Jeg har endelig fundet én!!  Tasken ovenover er fra ASOS og kan købes langt under prisen fra Cult Gaia.

Jeg forstiller mig at det bliver en personlig favorit når sommeren endelig melder sin ankomst!

Knus A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A soft one...