EASTER OUTFIT...

ARCHIVE…

archive

1: HERE  2: HERE  3: HERE

Endnu en måned er omme, så her kommer lige et frækt lille “månedens outfit overblik” fra mig!

Tre styks blev det til i denne omgang – Jeg har skruet lidt ned for mine outfit-posts denne måned og skruet lidt op for tips/inspiration/dagligdagen. Jeg arbejder stadig på at finde en balance haha! Hvilken type opslag kan i bedst lide at læse?

Nu vil jeg smutte hjem og pakke en lille krydderi-taske, for jeg skal nemlig til  et lidt utraditionelt påske-tamtam sammen med mit slæng fra folkeren . Vi skal have pakistansk/indisk mad og jeg skal lave det haha!
Det skal nok blive godt!

Fortæl mig endelig hvilket outfit der er jeres ynglings!

God påske venner <3

Knus A


Yet another month has passed, so here is a cheeky little ‘monthly outfit overview’ post from me.

Three outfits is what i managed to produce this month – I have turned down the outfit posts a bit this month and tried making some posts on different tips/inspirations/and my everyday adventures. I am still working on finding a balance haha! What type of posts do you like to read?

With that said, I must leave you now and go home to pack a little bag of spices – I am going to a un-traditional easter dinner with my childhood friends and we are having pakistani/indian food – AND I am making it haha!

Before I go, do tell me wich of the outfits above is your favourite!

Happy easter friends <3

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EASTER OUTFIT...