ARCHIVE...

Trouser suit…

g

ZARA: HERE & HERE   Missguided: HERE & HERE  ASOS: HERE & HERE  H&M HERE & HERE

Jeg tog lige en lille pause i søndags da jeg var i Århus til min lille kusines 18 års fødselsdag (som nogle af jer nok har set på min Instagram). Som tiden dog flyver, sider gamle her og tænker – jeg kan stadig huske at da hun var yngre og vi var ude og lege på legepladsen ude foran den gamle lejlighed.

Puha! Det er en brønd vi ikke skal dykke ned i haha!

Temaet for dagens opslag er matchende blazer sets. Det er nok én af sæsonens hotteste trends og jeg ELSKER den!

Det er en trend som man ikke behøver at bruge alverdens penge på, og stadig ser den ret eksklusiv ud.  Trenden kan findes i mange highstreet butikker – min blazer er fra H&M, og kan ikke findes online (måske i nogle fysiske butikker) men jeg har linket nogle sæt som jeg synes er lige så flotte ovenover.

Hvad synes i om trenden?

Knus A


I took a little break from the blog last sunday, since I went to my Aunt’s house in Aarhus to celebrate my little cousins 18th birthday (as some of you might already have seen on my Instagram). This old lady here behind the keys is just sitting back and thinking how fast time really flies – I still remember playing with her in the playground in front of our old apartment.

Oh well – that’s a leaf that we should not turn haha!

The theme of today’s post is the matching trouser-blazer set. It is probably one of this seasons hottests trends and flipping I LOVE IT.

The trend can be found in many high-street shops and is thus available for all to all of us. My blacer is from H&M and can unfortunately not be found online (it might still be in the physical stores), but I have linked a few sets that I adore above.

What do you think about the trend?

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARCHIVE...