Knotted cuff...

Matching…

dsc_0107

 

 

dsc_0092

 

 

dsc_0116

 

 

dsc_0097

 

 

dsc_0099

 

 

dsc_0123

Glædelig solrig tirsdag søde venner!
Sikke et fint vejr vi endelig har fået her i Danmark – Jeg er helt høj over at kunne sidde på min lille altan og nyde noget god mad og noget at drikke sammen med min familie og venner. Det betyder også at jeg nu er ved at blive godt utålmodig og RIGTIG RIGTIG RIGTIG gerne bare vil have sommerferie haha! To en halv måned tilbage!

Indtil da kan jeg glæde mig over at jeg nu kan gå med noget af mit nye luftige tøj. Ovenover er et sæt jeg har fået fra ZARA. Det er mega 70’er agtigt og jeg ELSKER det! Jeg kastede mit brede bælte over det og tog de spidse sko på bare for at gøre det lidt mere funky (for, hvorfor ikke?)! haha!

Matchende sæt er åbenbart det helt store dette forår/sommer så hvis i har noget liggende i gemmeren kan i med fordel hive det op igen og kaste det på!

Kan i have det SKØNT!


Knus A


Happy (hopefully) sunny tuesday friends. Spring has finally sprung here in Denmark and i couldn’t be happier! I am over the moon about finally being able to sit on my balcony and enjoy some good food and drinks together with friends and family.

This although also means that I am getting REALLY impatient and just want to go on summer vacation NOW! haha! 2.5 month left!

Until then I get to be excited about finally being able to wear some of my cute airy summer outfits. Above is a set that I got in ZARA. It is screaming 70’s and I LOVE it! I threw on my broad belt and my pointy shoes just to make it a bit more funky (because why not?) haha!

Matching sets are apparently the big thing this spring/summer so if you have something laying around in the back of your drawers you can with advantage pull it out and throw it on.

Have a good one!

Love A  

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knotted cuff...