Big, bold ang ugly…

ikke-angivet-1

Kan i huske dengang hvor det var ‘in’ at have de mest minimalistiske sko det var helt rene i udtrykket? – Det er okay hvis man ikke helt kan huske denne tid, da vores instagrams i dag bliver bombarderet med sneakers der er det modsatte af minimalistiske.

“Big, bold and ugly” er altså hvad vi går efter når det kommer til sneakers – de er ikke en ny ting og de helt gamle mærker som Adidas og Nike har da også lavet dem i… Ja så lang tid jeg i hvert fald kan huske haha.
Men de kom for alvor på markedet igen da Balenciaga udgav deres Triple S sneaker sidste år. Siden da har alle store sneaker-mærker været i kamp om hvem der kunne udgive den største ‘in-your-face’ sneaker hurtigst haha!

Jeg må indrømmer at jeg selv er stor fan af Nike air max 97’ere som jeg også selv ejer. Begynder det at blive større end det, så hopper jeg altså af vognen haha.

Hvad synes i om denne trend? er i fan?

Knus A


Do you remember the good old days where the more minimalistic shoes you had the cooler you were? – It’s okay if you don’t since our Instagrams are being bombarded with sneakers that are the opposite of minimalistic.

“big, Bold and ugly” is what we are going for when it comes to sneakers – It is definitely not a new thing, since the big brands of sneakers alike Nike and Adidas have been making them since… Since as long as I can remember haha!

The were introduced back to the market when Balenciaga came out with their Triple S sneaker last year. Since then all the brands we know have been in a race to see who could make the biggest ‘in-your-face’ sneaker the quickest haha!

I must admit that I, myself am a big fan of Nike air max 97’s which I do own myself. With that said, I am quick to jump off the bandwagon as soon as they get bigger than that haha.

What do you think about the trend? Are you a fan?

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A cool grandma...