ARCHIVE…

archive

1: HERE  2: HERE  3: HERE  4: HERE  5: HERE  6: HERE

Guess whos back… Back again.. “Humble A- der-poster seks-outfits-om-måneden” is who’s back BABY! Haha. 
Jeg må indrømme at det der med kun at lægge få outfits op, som jeg jo afprøvede sidste måned, ikke rigtig fungerede for mig. Så i fik lige lidt flere denne måned hæhæ.

Jeg synes selv det er sjovt at se hvad jeg har gået rundt i og så tror jeg også bare det er lidt sjovere for jer…. Ikke?

Denne måned har været ret farverig – det har tildels noget at gøre med at vejrguderne jo valgte at det skulle være sommer i to ugers tid.

Det at jeg lige pt. sidder i et helt sort outfit bestående af en rullekrave, lange rør og en hue på hovedet er en helt anden ting haha!

Har i et yndlings outfit?

Knus A


Guess whos back… Back again.. “Humble A-who-posts-six-outfits-posts-a-month” is who’s back BABY! Haha

I must admit, that me posting fewer outfits, which was what i tried out last month, did not work for me at all. So you guys got a little extra this month haha!

I personally love looking back at what outfits I have been wearing, and… I mean it is just a bit more fun for you guys as well right?

This month has been quite colorful and fun, since the danish weather decided to bless us with two weeks of summer.

The fact that I am currently sitting in a ‘all black’ outfit consisting of a turtleneck, long jeans and a beanie is a completely other thing haha!

Do you have a favourite outfit?

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintage find...