Comfy summer clothes...

Long – flowy – dress…

dsc_0024

 

dsc_0064

 

 

dsc_0086

 

 

dsc_0027

 

dsc_0060

 

 

dsc_0092

 

 

dsc_0047

 

 

dsc_0077

 

 

dsc_0095

Den helt store grund til at sommer ikke er min favorit er simpelthen fordi jeg ikke ved hvad jeg skal tage på. Jeg er ikke nogen der liiige hopper ind i korte shorts, tanktops og små kjoler… Ikke at der er noget galt i det, jeg synes skam det er noget af det flotteste! Men det er en personlig beslutning at jeg ikke har lyst til at have noget på der er i den korte ende af spektret hvis det altså giver nogen mening haha.

Jeg synes altid at tøjet i butikkerne skrumper en del om sommeren og det er derfor svært for én som mig at finde noget der er luftigt nok, men også tilpas langt.

SÅ da jeg forleden var i MONKI i Fields med min store-og lillesøster så vi at der var 75% på ALT i butikken?! DET JO NÆSTEN GRATIS?!

Kjolen ovenover kostede mig 25kr! Ja du læste rigtigt – 25kr!

Det siger jeg altså ikke nej til! Den er tilpas lang, luftig og smuk!

Jeg er glad!

Kan i have det skønt!

Knus A


The big reason behind me not being a fan of summer is that i can’t find anything to wear. I am not the girl who just jumps into short shorts, tank tops or short flowy dresses. Not that there’s anything wrong with them, I think it’s the most beautiful thing to do in the summer! But it is a personal decision that I have made.

I find that everytime summer comes around, everything seems to shrink in clothing stores and it is therefore difficult for me to find something that is cold enough and long enough.

SO when I, the other day, was at a shopping center with my older and younger sister we stumbled upon MONKI who was having 75% off of EVERYTHING?! IT’S ALMOST FREEE?!!!

The dress that I am wearing above cost me almost nothing.
I am not saying no to that offer haha! The dress is long, flowy and beautiful!

I am a happy camper!

Have a good one friends!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Comfy summer clothes...