Comfy clothes…

dsc_0111

 

dsc_0138

 

 

dsc_0192

 

 

dsc_0170

 

 

dsc_0127

 

 

dsc_0152

 

 

dsc_0182

 

 

dsc_0164

Tilbage til det løstsiddende, meget komfortable, meget “mig” tøj haha!

Selvom jeg er super glad for at være sprunget ud i verdenen af tætsiddende tøj så er jeg og vil jeg nok altid være mest komfortabel i et telt haha.

Kjolen er fra MONKI og jeg elsker den! den er god i sommer og vinter da man kan tage alt fra en tanktop til en sweater på under den.  Jeg er stor fan af helårs-tøj… hvis det altså er en ting haha.

I dag er det min fars fødselsdag så jeg glæder mig til at vi snart skal ud og spise. Vi har lidt en ynglings restaurant når hele familien skal ud som ligger på nørrebro (madmekka hvis i spørger mig)!

Kan i have det skønt! Husk at nyde det gode vejr, også selvom det måske er en stressende tid på året med eksaminer og alt det andet skønne der hører til at være student 😉

Knus A


Back to the loose fit, very comfortable, very ‘me’ clothes haha!
Even though I am proud to have jumped into the world of fitted clothes, I do still like, and probably always will be the most comfortable with wearing a tent haha.


The dress I am wearing today is from MONKI and I LOVE IT! It is good during summer and winter time since you can wear anything from a tank top to a knit underneath it. I do love me some clothes that I can wear all year round haha!

It’s my dad’s birthday today and we are going out to our favourite restaurant which I can’t wait for!

Hope you are having a good day and are able to relax a bit even though you might be stuck in exams and hand-in deadlines, and all the other glorious things that comes with being a student 😉

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The color of happiness...