ARCHIVE...

Hair Grips…

hair

 

Crystal V HERE  Pearl Slides HERE  Initial Grips HERE

Jeg er fornyligt blevet rigtig træt af måden jeg styler mit hår på. Det har lidt en akavet længde lige pt. hvor det ikke er langt men heller ikke kort.

Fordi det jo også er begyndt at blive varmt, vil jeg bare gerne have det væk fra ansigtet. Der er ikke noget værre end svedigt hår der klistrer sig fast til ansigt og nakke (selv tak for det billede haha).

SÅ jeg gik på los internet og fik fundet frem til at hårspænder som jeg tøffede rundt i da jeg var lille i 90’erne  er skam på mode igen!

En sej midterskilning og så en spænde på hver sin side og tjuhej hvor det går girlfriend.

BUM BUM!

Det har jeg SLET ikke noget imod. Der er noget helt vildt charmerende over det synes jeg faktisk så jeg har da lige klikket nogle hårspænder hjem.

JEG GLÆDER MIG TIL DE KOMMER!

Hvad synes i om trenden? Er i fan?

Knus A


I have recently been really tired of the way that I style my hair. It has that awkvard length where it is not really long nor is it short…
Since summer has hit Denmark, I just want it away from my face. There is nothing worse than sweaty hair that is stuck to your face or neck (you are welcome for that image haha).

SO I went online and found that hair grips that I once was rocking in the 90’s are now IN again – a cool center part, one on each side and you are HIP girlfriend!

And I have nothing against it! There is something really charming about it, SO I just clicked a few grips home myself.

I CAN NOT WAIT TILL THEY ARRIVE!!

What do you think about the trend? Are you a fan?

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARCHIVE...