Neon and proud of it...

Safari Chic…

 

 

 

 

 

 

The “did I remember deodorant” pose…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg faldt forleden over et gammel modeblad fra 70’erne på min skole, hvor der på forsiden sad den skønneste dame, i khaki shorts, den strammeste beige top med sit smukke kort mørke krøllet hår og så sad hun ellers bare og kiggede ud på et hav af palmer. Safari girl… Magiskt!

Jeg elskede looket, så da jeg forleden var i fields med min mutti og storesøster og vi i H&M så bukserne jeg har på ovenover på tilbud til 200 kr, kunne jeg altså ikke lade være med at købe dem med hjem.

Jeg vil også være safari girl! haha!

Så her står jeg så i mine safari bukser og meget tætsiddende sorte mafiaboss inspireret bluse, med en udsigt ud til garager og lejlighedskomplekser… Magiskt… Haha!

I anledningen af dagens opslag fik jeg også prøvet ‘spænder i håret’ trenden af, og jeg tror jeg er fan! Jeg har længe været i tvivl om hvordan jeg skulle style mit hår på en ny måde, da min diagnose gør det svært  for mig. Lige meget hvordan jeg sætter det så ser jeg skaldet ud.. ØV!

MEN hårspænderne fungere altså, og jeg kunne ikke være gladere!

Kan i have det lækkert mine skønne safari girls and boys!

Knus A


I recently stumbled upon a fashion magazine from the 70’s, which had the most stunning lady on the cover. She was wearing khaki shorts, a fitted beige top and had the most gorgeous dark short curly hair overlooking a sea of trees. Safari girl.. Magical I tell you!

I love d the look, and så when I found the paper bag trouser that I am wearing above in H&M, I just had to buy them. OH, and they were on sale which was a contributing factor in me getting them haha!
I want to be safari girl as well!!!

So here I am in my safari trousers, a fitted black mafia inspired black turtleneck, and looking into a sea of apartment blocks… Magical… Haha!  

I also got to try the hair clip trend which I have spoken about a few posts ago. I have for a very long time been wanting to style my hair differently, but my diagnosis makes it hard.. I look bald no matter what I do. But the hairclips WORK and I could not be happier.

Have a good one, my gorgeous safari girls and boys!

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neon and proud of it...