Safari Chic...

The other side of me…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som mange af jer nok godt har gættet bare af at se på mine billeder så er det ikke dansk blod der løber i mine årer (selvom jeg nu føler mig meget dansk).
Jeg er oprindeligt fra Pakistan, og fejrer hermed også Eid, som kort sagt er muslimernes svar på jul – der bliver spist mad, givet gaver, vi tager fint tøj på og så er det ellers bare familietid.
Så ovenover står jeg altså i mit meget traditionelle pakistanske outfit – det skal lige siges at det moderne tøj er noget anderledes end det jeg står i ovenover haha.

Mine pakistanske rødder betyder også at min garderobe er dobbelt så stor – jeg har ‘dansk’’ hverdagstøj, festtøj, sommertøj, vinter tøj og nattøj, og så har jeg pakistansk hverdagstøj, festtøj, sommertøj, vinter tøj og nattøj. PUHA haha! 

Det er min pakistanske rødder som har gjort mig så super glad for farver, print og alt andet der er ekstravagant haha!

Jeg tror aldrig jeg har nævnt hvor jeg kommer fra… Haha, så her har i det altså… Til de af jer der har undret sig 😉

Skøn dag venner!

Knus A


As many of you can see just by looking at my pictures, it is not exactly danish blood that is running through my veins (even though I do feel like a dane in many ways).

I am originally from PAkistan, and I am therefore also one of those who celebrates Eid. Eid is basically christmas for muslims – we eat a lot of food, give presents, put on nice clothes and spend a lot of time with family.

So, in today’s post I am wearing my traditional pakistani clothes – modern pakistani clothes are much different than this I must remember to say haha.

My pakistani roots have resulted in my wardrobe being slightly bigger than the norm – I have ‘danish’ everyday clothes, party clothes, summer clothes, winter clothes and pyjamas and I have pakistani everyday clothes, party clothes, summer clothes, winter clothes and pyjamas. That a whole lot of clothes people haha!

My roots are also why I love everything with colour, print and everything else that is extravagant in one way or another.

I don’t think I have ever mentioned where I was from here on the blog, so there you have it haha. For those of you who were wondering 😉

Have a good one friends!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Safari Chic...