MIDI SKIRTS…

1: HERE 2: HERE  3: HERE 4: HERE  5: HERE  6: HERE

Vi er så heldige af at have ramt den tid på året hvor alle de skønne high-street butikker sætter deres smukke tøj på udsalg.

Udsalg kan godt føles lidt uoverskuelige da der jo er et hav af udvalg, stile, farver og jeg skal komme efter dig haha.

Jeg plejer altid at gennemgå mit skab, og se hvad jeg mangler og hvad jeg ikke mangler. Finder jeg f.eks. ud af jeg mangler en midi-nederdel, så søger jeg inspiration fra pinterest og instagram ift. hvilken stil farve mm den skal have. Og først derefter hopper jeg ud i butikkerne og leder efter noget der ligner.

Det gør i hvert fald livet meget lettere for mig haha.

Ovenover er nogle midinederdele jeg har kigget lidt på her for tiden  – lette bomulds nederdele (gerne med nogle sommer striber på) eller smukke nederdele  med print er hvad jeg går efter denne sommer. Nederdele er nok det skønneste at have om sommeren da man kan kaste alt fra en tank-top eller t-shirt til en hvid skjorte ovenover og så ligner man bare en million på ingen tid uden at skulle tænke for meget… jeg kan godt lide ikke at tænke… hahaha 😉

Jeg håber det inspirere og kan hjælpe lidt på jeres søgen i den store jungle af udsalg <3

Knus A


We are lucky enough to have reached that time of the year where all the high-street stores have put their gorgeous clothes on sale.

Sale can be overwhelming for many, since the options are endless. What I like to do is to first go through my closet and figure out what/if I am in desperate need of something. If I e.g. discovered that I was in desperate need of a skirt, I will then go online and look for inspiration on Pinterest and Instagram. After figuring out what I want, I then turn to the stores or go online to hunt for that specific style of skirt.

It makes my life so much easier haha!

Above are some midi-skirts that I am currently looking at – light cotton skirts (with stripes) or some with print is what I am currently hunting for. Skirts are the best to wear in the summer, as you can throw on everything from a tanktop or t-shirt to a collar-shirt ontop of it and still look like a million bucks without really thinking much about it.. I like not to think… haha 😉

I hope this inspires you, and can maybe make your discount hunts a bit easier <3

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The other side of me...