Raincoats and Söderåsen...

ARCHIVE…

1: HERE  2: HERE  3: HERE  4: HERE

SÅ kom pigen der hader at svede og motionere tilbage fra en tre dage lang vandretur i det svenske. Turen var skøn! Jeg var ude sammen med min veninde fra Uni.
Jeg er vendt tilbage i forhåbentlig lidt bedre form, men som en såret kriger. Min hæl på højre fod har en flap hud der bare hænger, som jeg venter på tørrer som en god beef jerky så jeg kan klippe den af (selvtak for det billede), så har jeg et par blå mærker, er øm over alt, og self har jeg også opdaget et myggestik eller ti. MEN det var det hele værd!

Mere om vandreturen på tirsdag!

Denne måned har jeg nået at poste ovenstående fire outfits, og et hav af andre opslag om trends, smykker og lidt glimt af hverdagen! Denne måned sluttede skolen og friheden startede.

Jeg er en tilfreds pige!

Kan i have det skønt!

Knus A


The girl who hates to sweat and exercise is now back from a three day hike in the swedish wilderness.

I went together with my good friend from uni, and it was GREAT!
I came back yesterday, hopefully in better shape, but as a wounded warrior. My heel on the right foot has a flap of skin hanging, which means that I am waiting on it to dry like a good beef jerky so that i can cut it with a pair of scissors (you are welcome for that image), I have some bruises and of course a mosquito bites or ten! BUT it was worth it!

More about the trip on Tuesday!

This month I managed to post four outfits, together with many other posts about trends, jewellery and glimpses of my everyday life. This month was also the month where school ended and I became a free woman!

I am one satisfied girl!

You make sure to have a good one!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raincoats and Söderåsen...