Nautical…

 

 

Thanks to my cousin for lending me her cool espadrilles! 

 

 

 

 

 

 

 

Sommerferien er for alvor begyndt for mit vedkommende. Jeg var til skøn surprise fest i lørdags  hos mine søde ven Mads som er blevet bachelor, og nu sidder jeg i Århus sammen med familie og planlægger tur til Tyskland. Det er skønt!
Jeg havde næsten helt glemt hvordan man slapper af. Det er kommet tilbage nu hæhæ.

Før vi tøffer afsted til Tyskland skal i lige have dagens opslag som jo handler om striber. Der er ingen sommer uden striber. De er super klassiske men år for år formår designerne at komme op med nye silhuetter som puster nyt liv i det tidsløse print.

OVenover er jeg hoppet i min nye stribet bluse fra envii som lige nu er sat ned med 50%. Den findes også i de klassiske lyseblå og hvide striber. Perfekt til liige at smide over sommertoppen til de køglige aftnener.

Kan i have det smækker lækkert!

Knus A


Summer holidays have just begun for me. I was at a beautiful surprise party for my good friend Mads who just got is bachelor’s degree. I am now sitting in AArhus with family planning a trip to Germany. I could not be happier!
I almost forgot  how to relax. But it has come back don’t worry haha!

Here is today’s post, before we head over to Germany. It’s about stripes! There is no summer without stripes. They are super classic but year after year designers still manage to come up with new silhouettes that breathe new life into the timeless print.

I am wearing my new stipes blouse from ENVII which is just now on sale. You can also find it in the classic blue and white stripe if that’s what your heart desires. It’s perfect to throw on top of the summer top on cool evenings.

Have a GREAT one friends!

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silk...