Nautical...

SANDALS…

1: HERE  2: HERE  3: HERE  4: HERE  5: HERE  6: HERE  7: HERE  8: HERE  9: HERE  10:HERE

Jeg smutter en tur til Polen på mandag, hvor det bliver 30 smukke grader. Sandaler er derfor meget på sin plads, men det er også det jeg finder mest svært at købe.

De bliver meget hurtigt konet synes jeg, og hvis ikke de er konet så er de super ubehagelige at gå i.
At købe dem online er endnu sværere, da det jo er svært at vurdere hvor komfortabel skoen er bare ved at kigge på fire billeder af dem fra forskellige vinkler… Kan i mærke frustrationen gennem skærmen… haha!


Jeg er sprunget ud i det med begge fødder og har kigget på en masse sandaler – de er alle sorte da de jo går til alt hæhæ.
Ovenover er mine top 10! Jeg håber det kan hjælpe de af jer der også er på jagt efter den perfekte sommer sko!

Nu vil jeg smutte til Djurs sommerland med familien her fra Århus af! Det er længe siden jeg sidst var der så jeg glæder mig som et lille barn til at prøve ALT! Hahah.

Kan i have det skønt! 

Knus A


I am taking a small trip to Poland on monday, where the weather forecast is telling me that it will be 30 degrees. Sandals are therefore a must, but I find them the hardest to buy and pick.

They can quickly become to grandma-ish and if they aren’t that, then they are super uncomfortable to wear. Buying them online is even harder since it is hard to assess how comfortable they are just by looking at four pictures of the shoe from different angles… Can you feel the struggle haha!

I dove into the sea of sandals online and have found a ton! – all black of course since it goes with everything.

Above are my top 10!

I hope it can help those of you who are on the hunt just like me!

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nautical...