Pop of pink…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg ved det jeg ved det, i er sikkert ikke overrasket over at se mig i en skrig orange/pink tunika som er en størrelse eller to for stor parret med nogle endnu løsere bukser!

Men helt seriøst, se lige hvor LÆKKER den er. Jeg ligner jo en glad lille twister is!

Jeg har længe holdt øje med specifikt denne tunika da den først kom i H&M for en måned eller to siden. Fik aldrig købt den for – “Var den for meget”.

HELL NO! haha Intet er for meget i min bog, så her står jeg altså klar på sommer og sol helt glad i låget over at ligne en sodavandsis.

Fantastisk altså!

Knus A


I know I know, you are probably not choked at all by seeing me in a bright orange and pink tunic, which is a size or two too big, paired with trousers that a wide as hell!

But seriously, just look at how GLORIOUS it is. I look like a happy little popsicle!
I have for a long time kept an eye out for this specific tunic in H&M when it first came out a couple of months ago. Did not buy it though because – “Is it too much?”.

HELL NO! haha.  Nothing is too much in my book, so here I am, ready for summer, sun and VERY happy to look like a popsicle!

Fabulous!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

70's Pastel...