She thinks she’s made of CANDY…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skirt HERE  Blouse (similar) HERE Shoes (similar) HERE

Sommer 2018 har i mit tilfælde stået i vennernes navn. Sidste sommer var ret hård for mig da mig og familien rejste til Pakistan for at sige farvel til min mormor som jeg mistede sidste vinter.
Derudover har sommerferien de sidste mange år stået på skole i mit tilfælde. Jeg brugte den på at læse op til eksaminer, det nye semester osv. hvilket på ingen måde var sundt da jeg havde slidt mig selv helt ned mentalt.

SÅ jeg har brugt denne sommer på at være sammen med alle mine skønne venner, og jeg kunne ikke være gladere.
En ny tilføjelse til min sommergarderobe er denne nederdel som jeg fik købt i ZARA. Den har alle mine yndlingsfarver, den perfekte længde og så minder den mig om slik og twister is.

Bedre bliver det altså ikke venner!

Kan i have det smækker lækkert!

Knus A


The summer of 2018 has in my case been all about spending time with my friends. Last summer was pretty rough, since the family and I had to travel to Pakistan to say our goodbyes to my grandmother who I lost to cancer not long after.
Besides that, the past five summers have been all about school in my case. I spent all summer studying either for exams or for the next summer, which was in no way healthy for me. I drained myself mentally, and was constantly both physically and mentally tired.

SO I have spent this summer with all of my lovely friends, and I could not be happier.
A new addition to my summer wardrobe, is the skirt that I am wearing above which I bought in ZARA. It has all of my favourite colours, the perfect length and last but definitely not least, it reminds be of candy and popsicles!!

It does not get any better than that friends!

Have a good one!

Love A  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My special plaid...