Body Image & GIVEAWAY…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This post was made in collaboration with Hunkemöller  Leggings HERE  Sweatshirt HERE

Body image, kropsidealer, tyk, tynd er alle ord som ikke længere er fremmed for os. Vi kæmper alle med lav selvtillid i en eller anden form om det er fra overvægt, undervægt eller kropsbehåring og appelsinhud.

Der er en stor bølge af kvinder på de sociale medier som bekæmper det tynde kropsideal som længe har stået på menuen ved at poste billeder af det modsatte.
Personligt er jeg lidt i tvivl om hvor jeg står i midten denne tyk/tynd kamp.
Det er ikke okay at sætte et uopnåeligt mål om et tyndt kropsideal, broccoli og fitnesscenter i hovedet på unge piger og drenge – men er det så modsat okay at reklamere for overvægt, flødeskum og chokolade i lange baner som jo er lige så usundt.

Måske skulle fokus ændre sig fra ekstremsport og gulerødder eller kager og cola til at vi alle værdsætter kroppen, hvorfra lysten til at leve et nogenlunde sundt liv hvor det ikke er forbudt at spise en kage i nød og næ mellem gulerødderne er okay.

Om vi så er en XS eller en XL er ligemeget, så længe kroppen har det godt <3   

Jeg har været så heldig at kunne udgive dette indlæg i samarbejde med Hunkemöller som udover deres fantastiske undertøj også sælger træningstøj og lækkert nattøj til alle os der gerne vil være lidt ekstra søde overfor vores krop.

På billederne ovenfor, er jeg iført deres skønne tøj fra deres sportstøj kollektion som blogger Xenia har været med til at designe. De har været så søde at give mig et gavekort på 500 kr til en af mine søde læsere. Alt I skal gøre er at skrive en kommentar til billedet på min Instagram HER om hvordan i passer på jeres krop, og så finder jeg en heldig vinder på tirsdag!

Kan i have det skønt smukke venner!

Knus A


Body image, overweight, skinny are all words that are no longer unfamiliar to us. We all fight with low confidence in one form or another. This differs and can be everything from overweight to underweight, body hair or cellulite.

Many women on social media fight against the skinny body ideal by posting pictures that show the opposite. Personally, I am in doubt about where I stand in this fight. At one hand, people are fighting the skinny body ideal because they believe that it is not okay to set an unreachable goal about a skinny body, portraying to young girls that they should follow strict diets and go to the fitness center every day. On the other hand, people do not reach out to companies who advertise the unhealthy lifestyle – is that okay? That is just as unhealthy as the lifestyle that the skinny body ideal promotes.

Instead, I think the focus should change so it is about finding the right balance between the healthy and the unhealthy, choosing a lifestyle where enjoying a cake or a burger once in a while is totally okay. Moreover, whether you are an XS or an XL is totally okay, as long as the body is healthy – you do you! <

I have been so lucky, that this blogpost is sponsored by Hunkemöller who, apart from their amazing lingerie, also has their own sportswear collection as well as their own night wear. Perfect for all of us who want to treat ourselves.

In the pictures above, I am wearing some of their amazing fitness clothes from their new collection and have been so lucky that I can treat one of my amazing followers with a 500 DKK gift card. All you have to do is to comment under THIS picture on my Instagram-profile, and tell me in what way you take care of your body. The lucky winner will be found on Tuesday!

I wish you a lovely sunday!

Love, A

1 kommentar

  • Anam

    Den blå farve er rigtig pæn til dig og lækkert tøj!
    Jeg passer ppå min krop – jeg gør præcis hvad jeg har lyst til.

    Siden  ·  Svar på kommentar

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

She thinks she's made of CANDY...