CASUAL FINE…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sweater HERE  Shirt-Dress (similar) HERE  Bucket-bag (similar) HERE  Shoes HERE

Kender i det når man skal til et event men man har ingen idé om hvor fint ens tøj skal være?!
Det sker ret tit for mig, specielt når jeg skal til et event for mine venner. Når det er et familierelateret event så foregår det 99% af tiden i et pakistansk outfit… OVERDREVET er en underdrivelse når man skal beskrive de outfits haha. Vores tøj er jo spækket med broderinger, sten, glimmer og jeg skal komme efter dig.

Når jeg så skal til et event hos mine venner så er jeg i meget tvivl om hvor fint det skal være.

 

Derfor har jeg en masse kjoler, som den jeg har på ovenover, hvorpå jeg smider en trøje ovenover som jeg kan smide hvis eventet er lidt finere. Derudover har jeg også altid en hårelastik i tasken, så jeg kan smide håret op i en sjusket knold hvis eventet ikke er helt så fint!

Se DET er en handy kjole  😉

Knus A


Do you know that feeling, when you have to go to an event but you have no clue if you should dress nice or if it is a relaxed event?!
It happen ALL THE TIME for me, especially when I have to go to an event arranged by my friends.

When I attend an event which is family related, I am wearing a pakistani outfit 99% of the time…

OVER-THE-TOP is an understatement here haha! Our clothes are packed with embroidery, stones, fitter and all the above!
So when I have to attend an event arranged by my friends I get all kinds of confused about how dressy the event is.

I therefore have a lot of dresses, like the one I am wearing above, which I can dress down by adding a sweater, and throwing my hair up in a messy bun (always keep a hair tie in you bags girlfriends), or dress up my losing the sweater and keeping my hair down.

Now THAT’S a handy dress 😉

Love, A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOCK COLOUR...