Olive…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dress (similar) HERE  HERE  HERE  Corset HERE

Basic midi kjoler i én farve er super versatile, og kan blive stylet med alle de accessories hjertet begærer – Det er alt fra ingenting – til halskæder i lag, bælter i alle former og farve og ikke mindt en god strik og sneakers.

Jeg er stor fan af dem og sørger også altid for at have én hængende i skabet.

Dette år er jeg gået med en oliven farvet kjole, da jordfarver jo er meget på mode disse dage (ikke at vi går op i det, men det skader ikke selvtilliden at være lidt trendy nogen gange haha).

Med de ord vil jeg nu smutte i seng – jeg er netop kommet tilbage fra min uge-lange tur til England, og er helt DØD. Vores fly lettede fra Manchester kl 7 om morgenen, hvilket betød at vi skulle kører hjemmefra Bradford kl 4… Jeg tror jeg har fået én times søvn siden i går… Haha Zombie-mode-aktiveret!

Kan i have det skønt venner!

Knus A


Basic midi dress in one colour are super versatile and can be styled with all the accessories that your heart desire –  from layered necklaces, belts in all shapes and sizes and colours and last but not least a good knit and some sneakers.

I am af big fan of them, and make sure to have one in my closet at all times.

This year I went with one in olive, since earth colours are IN this time of the year (not that we care that much, but it does not hurt our confidence to be a little trendy sometimes haha).

With those words out, I will now head to bed – I just got home from my one week trip to England and I am DEAD. Out plane departure at 7am which meant that we had to leave Bradford at 4am. I think I got one good hour of sleep since yesterday… Zombie mode activated!

Have a good one friends!

Love A

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SCANDI...