EID MUBARAK…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EID MUBARAK til alle mine læsere der fejrer det! Jeg håber i havde en smækker lækker dag med jeres familier og venner!

Eid er en skøn tid på året, hvor familien samles, tager deres smukkeste tøj på, der laves mad i bunkevis og så bliver der da også vekslet gaver.

Her i Danmark kan man ikke rigtig mærke at det er Eid, udover hvad ens familie self. selv gør ud af det.  Men i hjemlandet… Der er der fest i gaderne allerede to dage før det er Eid – der serveres lækker gademad, man kan få lavet de fineste hennatatoveringer, musikken spiller, folk danser og synger mellem de tusindvis af lys og skilte der bliver sat op overalt i landet.  
Det er en fest, og en hyldest til familie og sammenkomst og jeg elsker det! Lidt ligesom jul faktisk (som jeg også ELSKER!) 

Ovenover er jeg i mit traditionelle pakistanske tøj. Dette år fejrede min storesøster og jeg Eid i England uden Mutti. Det var meget anderledes. Vi boede hos nogle gode familievenner som bor i Bradford hvor størstedelen af indbyggerne er fra Pakistan. Dette betød så at Eid bliver fejret i gaderne, som var pyntet op med lys og skilte som i hjemlandet!

Mit hjerte kunne ikke være mere fyldt.

Knus A


EID MUBARAK to all my readers who celebrate. Eid is the best time of the year, where the family gathers, puts on the finest clothes to eat loads of food and exchange presents.
You can’t really feel the true Eid spirit here in Denmark, but backhome is a whole other story – The party starts on the streets two days before the actual Eid day, they are cooking the best street food, playing music, singing and dancing among the thousands of lights and signs.

It’s a party, and a tribute to family and togetherness and I LOVE IT! Just like Christmas which I also LOVE for the same reasons.  

I am wearing my traditional pakistani clothes above. Me and my older sister celebrated the holiday in England this year without mom. It was very different haha! WE stayed with some good family friends who live in Bradford, where the majority of the population is Pakistani. This means that Eid is celebrated like it is in Pakistan with a lot of partying in the streets!

My heart could not be more full.

Love A  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERFECT flowy midi...