ARCHIVE...

Quilt of my dreams…

Jacket HERE

ZARA har lanceret deres sprit nye efterårskollektion som de kalder Retro aesthetics. Når jeg siger jeg elsker og ønsker jeg kunne få ALT i den kollektion så mener jeg AAAAAALT! Jeg tror ikke der er er én ting jeg ikke land lide.. Det er farligt haha.

På det seneste har jeg prøvet meget hårdt ikke at købe tøj unødvendigt.. *indsæt ked emoji her*.

Jeg var jo i England, og skulle dermed self. også liige besøge min gode ven Primark.  Jeg kom hjem med hårelastikker, sokker, undertøj og en taske som jeg desperat havde brug for da den anden jeg ejer har holdt min mobil for sidste gang… Ikke et stykke tøj kom med hjem… Det er ALDRIG sket før folkens haha!

Nå, ovenover er DRØMME JAKKEN: Den har velur – Den er quiltet – Den har en smuk neutral farve – Den er lækker oversize. Behøver jeg at blive ved?

I don’t think so! Haha.

Mangler i en jakke til overgangsperioden synes jeg klart i skal prøve at give skønheden ovenover en chance 😉

Knus A  


ZARA has launched their brand new fall collection which they have named Retro aesthetics. When I say i love and want EVERYTHING in that collection, I mean EVERYTHING. There is not one single item of clothing that i dislike… It’s not good haha.

Lately I have been trying to not buy clothes sporadically as I have been doing for a long time *Insert sad emoji here*.

I was in England not too long ago, as you know, which means that I off course also paid my good friend Primark a visit. I came home with hair ties, socks, underwear and one bag that I desperately needed since the other one I owned had said its goodbyes.. Not one item of clothing people… That has NEVER happened before haha!

Oh well, above is the jacket of my DREAMS: It has velvet – It is quilted – It has a beautiful neutral colour – It is oversized. Need I say more?

I don’t think so! Haha.

Are you in the need for a jacket to get you through this transition period between summer and winter, then do give the jacket above a chance 😉

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARCHIVE...