Quilt of my dreams...

Vichy checkered Trousers…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trousers HERE 

Så blev det tirsdag d. 4, og jeg kom igennem første skoledag. Til de af jer der ikke ved hvad jeg har gang i, så er jeg i gang med at tage min kandidat, det er mit sidste år hvilket betyder at jeg til sommer er færdiguddannet computer ingeniør. Det er lidt vildt at jeg aldrig nogensinde skal i skole igen. Jeg har jo ikke lavet andet hele livet… Haha!
Dette semester har jeg været så heldig at komme i praktik på den danske filmskole, hvor jeg skal være med til at lave en 3D ‘storyworld’. Det er spændende men også lidt nervepirrende at skulle møde nye mennesker.. Er jeg den eneste der har lidt angst på det punkt?

NÅ, til førstedagen valgte jeg at hoppe i outfittet jeg har på ovenover (minus makeuppen, det sveder jeg for meget til at skulle gå med til hverdag haha).
Jeg er hoppe i nogle højtaljet bukser, i et vichy ternet mønster med et bredt bælte. Vichy ternene er klassiske og personligt synes jeg de ser bedst ud når det bliver parret med en lidt pang-farve. Jeg valgte en lækker pink!  

Jeg er lidt fan af mig selv i det outfit altså! Hvis du ikke selv er fan af dig, hvordan skal andre så blive det! Elsk jer selv damer og herre! I fortjener det!

Knus A


And then it was September 4th, and I got through the first day of school. To those of you who don’t know, I am currently taking my masters degree in uni, and this is my last year. It’s very weird to me that this is my last year of studying EVER.. I will never go to school again as a student.. It weird since I school and being a student has been my main occupation up until now.
We had to go out and do an internship this semester, and I was lucky enough to get into the one film school that we have here in Denmark, where I will be helping in making a 3D storyworld. It’s exciting but at the same time also very nerve racking for me to meet new people.. Am I the only one who gets a bit anxious about that?

Oh well, for my first day of school I decided to wear the outfit that I am wearing above (minus the makeup. I sweat too much to be wearing that on a daily basis haha).

I have jumped into some vichy checkered trousers that come with a broad belt which I also love!
The vichy checks are classic, and I personally think that you get the most out of this print by pairing it with a bold block colour. I went for a pink!

I must admit, that I am a big fan of myself in this outfit! If you aren’t a fan of yourself, how can anybody else be? Love yourself ladies and gentlemen! You deserve it!  

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quilt of my dreams...