PRIDE…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er hvert år til PRIDE paraden, og elsker at planlægge mit outfit så det er lidt farverigt så jeg matcher alle de skønne mennesker der går i paraden.

Dette år tog jeg dog en spontan tur til England hvilket betød at jeg missede paraden.

Det er første gang jeg ikke ser den, så da jeg var i England skyndte jeg mig i PRIMARK for at finde noget med den skønne regnbue.
Det ene førte til det andet og jeg kom aldrig til at lave opslaget.

ØV!
Men vi burde fejre kærlighed og forskellighed hele året rundt, så her er jeg altså i min regnbue!

Jeg forstår ikke hvordan vi lever i en verden hvor der ikke er plads til at vi må elske dem vi falder for, have den religion vi tror på, må være glad for vores krop og jeg kunne blive ved.

Lad os lade være med at definere hinanden ud fra hvem vi forelsker os i, hvilken religion vi har, eller hvordan vi ser ud. Lad os i stedet fokusere på vores handlinger.

Der findes kun én af dig. Og DU er SKØN ♡

Knus A


Every year I make sure that I am able to attend the PRIDE parade. I plan out what I am wearing, who I am going with, where we are standing to get the best view of the beautiful people that walk.

This year I took a spontaneous trip to England, which meant that I missed the parade.

When in England, I rushed to the nearest PRIMARK to find something that had the beautiful rainbow on it, but one thing lead to another and I was not able to make the post whilst there.

But we should celebrate our differences and love  all year around so here I am in my rainbow.

I dont get how we live in a world where there is no room for people to love who they fall for, have the religion they desire to have, or be happy for the body that God gave them.

Let’s put all the hate on the shelf and instead focus on all the beauty that surrounds us.

Let’s not define each other by who we will, what religion we belong to, or our looks. Lets instead focus on the actions we take.

There is only one of you. And YOU are GORGEOUS  

Love A

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vichy checkered Trousers...