something old, something new…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shirt (other options) HERE HERE  HERE    Jeans HERE     Shoes HERE    Earrings HERE

Denne her skjorte er faktisk ret gammel, og jeg kan ikke rigtig finde ud af om den har været på bloggen eller ej… Hvis den har så undskylder jeg, og hvis den ikke har så har jeg idag min yndlings skjorte på!

Det specielle ved denne skjorte er klart snittet: Den er lækker oversize, har lange kimono ærmer og noget der minder om pakistansk broderi ved halsudskæringen. FANTASTISK!
Sammen med den har jeg mine nye boyfriend jeans på fra NAKD, og nogle gamle loafers.

Outfittet var meget basic da jeg først tog det på, og manglede liige det sidste før jeg var helt tilfreds. For at gøre det en tand mere interessant kastede jeg mine nye øreringe i ørene og BUM – Det var jo et helt nyt outfit haha! Det lyder skørt, men tit hvis man tilføjer nogle statement smykker til et ellers lidt simpelt outfit kan det tage det fra 4 til 10 på ingen tid.

Et lille tirsdags-tip fra mig til jer!

Knus A


This shirt is actually really old, and I can’t seem to figure out if I have worn it on the blog before or not.. If I have, then I apologize, and if I have not then here is my favourite shirt!

The special thing about this shirt is definitely the cut of it: It is perfectly oversize, has long kimono sleeves, and embroidery around the neckline that that reminds me of my pakistani clothes. FABULOUS!

Together with the shirt, I went for my new boyfriend jeans from NAKD and some old loafers.

The outfit seemed very basic when I first tried it on. Something was definitely missing something, so I decided to throw on my new earrings and BAM – It was a completely new outfit now haha! It might sound crazy, but adding statement jewellery to a basic outfit will often take it from a 4 to a 10 in no time.

A litte Tuesday-tip from me to you!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweatshirt and boots...