#Crepcheck…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når jeg normalt tager på ferier laver jeg altid en liste over ting jeg gerne vil købe mens jeg er væk. Det er jo sådan at der er rigtig mange butikker vi slet ikke har her i Danmark, så når jeg er ude i et andet land udnytter jeg virkelig den nye buffet af butikker der nu er.

Dog var det anderledes denne sommer da jeg tog til England med min store-og lille søster. Det stod kun én ting på min liste: Nye sneakers.
Vi har virkelig ikke mange sneakers muligheder her i Danmark, og det vi får ind er meget begrænset.

Det var heller ikke bare nogle sneakers jeg ville have, det var adidas continental 80’s, som de jo hedder.

Min kærlighed for sneakers kom, da jeg 7.klasse fik en stor interesse for skateboarding haha. Siden da har jeg slet ikke kunne lade være med at følge med i sneaker verdenen og købe mig et nyt par i ny og næ.

Lige denne model bliver beskyldt for at være en efterligning af yeezy calabasas skoene… Men… det er faktisk omvendt hæhæ.

Modellen er en sand klassiker, komfortabel, let og lækker klassisk design.

Kan klart anbefales hvis man har brug for at skifte sine sneakers ud med et nyt par.

Knus A


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

something old, something new...