Olive Dreams…

Dress HERE

Jeg scrollede lige ned gennem min instagram her forleden, og lagde ret hurtigt mærke til at jeg, som min veninde sagde i denne video, tit gemmer mig bag noget lidt stort løstsiddende tøj. Jeg har før haft få tætsiddende kjoler – gik ikke særlig meget i dem – så de blev doneret til enten søster eller boksen der ligger nede i gården.

SÅ nu var det på tide jeg lige fik en ny. Jeg fandt denne skønherlig i H&M. Den er tilpas simpel, men så alligevel ikke, og så er den også tilpas lang. DET ER VIGTIGT:

Olivengrøn er også en god farve synes i ikke?

Er der nogen af jer der mangler en ny erstatning til jeres ‘black’ dress der bliver brugt til ALT så er denne en god mulighed!

Jeg vil i hvert fald tøffe ned til butikken når jeg har et minut at spare 🙂

Knus A  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Crepcheck...