Orange…

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Orange er altså en farve man ikke kan komme udenom denne tid på året. Det har længe været én af mine  yndlingsfarver, der altid formår at snige sig ind i min virtuelle indkøbskurv når der skal shoppes nyt tøj.

Mange er bange for at gå i farver, og er også hurtige til at afskrive en farve da de ikke tror den klæder dem. Det er altså slet ikke rigtigt venner! Èn farve har SÅ MANGE forskellige nuancer og det handler i bund og grund bare om at finde sin nuance af f.eks. orange.

Jeg er personligt lidt mørkere i huden, og bær derfor en lidt mørkere ‘douche’ orange godt!

Kombinationen af orange og brun er også en klassiker så det er altså det jeg er hoppet i på denne skønne tirsdag!

Ejer i noget orange? Vil i have noget? GØR DET 😉

Knus A


It is almost impossible to avoid the colour orange this time of the year. It has for a long time been one of my favourite colours, which magically sneaks its way into my virtual shopping cart when I am shopping for something new.

A lot of people are afraid of wearing colour, and they are also very quick to completely avoid it, as they think it does not suit them. Not true guys. One colour comes in many different shades, and the trick is just to find the shade of e.g. orange that suits you the best.

My skin tone is on the dark side, which means that a burnt orange is the way to go for me!

The combination of orange and brown is classic so that’s what I’ve decided to wear on this fine Tuesday!

Do you own something orange? Do you want to own something orange? DO IT 😉

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CORDUROY DRESS...