Last day of wedding festivities…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er outfittet jeg havde på, på den sidste dag af brylluppet. Den sidste dag af brylluppet, er altid lidt sørgelig i min kultur. Det er nemlig ikke normalt at flytte hjemmefra når man er 18 år gammel. Forældrene ser helst deres børn blive hjemme til de bliver gift, så sidstedagen af brylluppet er hvor pigen/drengen flyver fra reden.

Der bliver sagt farvel til familie og venner, fældet en tåre eller 30 og DJ’en finder afskedssangene frem som er lavet specielt til denne dag og hvis du ikke allerede græd af at se bruden og familien græde så skal sangen nok få dig i et rigtig sentimentalt humør og BUM så græder du også haha.

Selvom hende barndomsveninden er gledet lidt væk, og man ikke rigtig snakker sammen længere så fældede ‘A’ her da også en tåre og ja snottet løb da også lidt. Selvtak for det smukke billede nu printet ind i jeres smukke hjerner 😉 haha!

Knus A


Here is the outfit that i wore on the last day of the wedding. The last day is always a sad one in my culture. You see it is not normal for children to move out of their parents house until they are married, which is why the last day is sad, since the child is flying from the nest.

Family and friends gather around the bride, gives her one last hug before she leaves in the car with her husband. There are a lot of tears! If it wasn’t sad enough to see the bride and all her closest relatives cry, the DJ will put on the saddest songs which are made for this special moment of the wedding – BAM! Now you are crying too… Haha 😉

Even though the bride, who is a childhood friend, is not as close of a friend as she used to be, your girl “A” here might have shed a tear and the nose was also running! You are welcome for that picture 😉  

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wedding day 1...