3 DIY skincare products for the weekend...

Black, Pearls…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Similar alternatives: Jumper HERE  HERE  Skirt HERE  HERE 

Godaften allesammen og glædelig søndag. Siden jeg startede skole igen efter sommerferien har der ikke rigtig været den store forskel på hverdag og weekend – det hele flyder lidt sammen og hvis ikke jeg skal lave noget skolearbejde så har jeg en aftale.

Denne weekend har stået på lidt skolearbejde og så en masse rengøring hvor jeg formåede at ødelægge to spejle.. Den overtroiske side af mig var så ked af det og måske også lidt bange at jeg måtte trøstespise en hel pose chips før jeg samlede støvsugeren op igen, haha..

Jeg fik gjort rent og fik samlet tankerne igen så jeg kunne få skudt et lille opslag til jer.

I dag er jeg hoppet i et dejlig varmt og simpelt outfit – en nederdel og en strik. Toppen af kransekagen i dette tilfælde er jo perlerne som virkelig giver noget ekstra til det ellers så sorte outfit.

Begge items er arvestykker fra min lillesøster så de er udgået i butikkerne. Jeg har dog fundet nogle alternativer, og ellers… så kunne man jo DIY det hvis man tør 😉

Knus A


Happy sunday everybody. Since is started school again, there hasn’t really been a difference between the weekends and the working days – It’s all one big blue since I am going to school in the weekends as well and if I am not doing that I have some appointment with somebody.

This weekend was no different since I first had to go to school, but then stayed home to do a lot of cleaning. I the middle of scrubbing I managed to break not one but TWO mirrors.. The superstitious part of me was very scared and sad so I decided to do the only right thing: Pick up a bag of crisps and eat my emotions away before picking the hoover up again, haha..

I managed to clean and gather my thoughts again so that I could shoot a little post for you guys.

I decided to wear a warm and rather simple outfit today – A skirt and a knit. The wow-factor of this outfit is definitely created by the pearls, which add another dimension to the very black outfit.

Both items are some that I have gotten from my sister, who could no longer fit them, which also means that they are no longer in stock. I have tried to find some alternatives for you guys above. If those are not of interest and  if you are brave enough, you could easily DIY this 😉

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 DIY skincare products for the weekend...