Guns N’ Roses…

 

 

 

 

 

 

 

 

Shirt HERE  Trousers HERE  Bag HERE (called Melody from Adax)

Godaften allesammen. Har i haft en god Tirsdag? Her har den stået på skole fra klokken 9 om morgenen til… Ja, jeg sidder her faktisk stadig haha. Jeg skulle jo bare liiiigee, og så var der jo også bare liiige det her.. Bum så var klokken altså blevet 5 – Det er aldrige ‘bare liige’… 😉

Der er dog stadig tid til lidt hygge her til aften, jeg planlægger at se Die hard. Det glæder jeg mig altså til! Der er ikke noget bedre i min verden end at sidde ned og koble hjernen fra til en god film.  

Men før jeg gør det så skulle i da lige se min nye band t-shirt. Den er da for fed er den ikke?Jeg er stor fan!

Oooog så har jeg da også lige min ‘nye’ taske på fra Adax – Jeg købte den oprindeligt i fødselsdagsgave til min storesøster som synes den var for stor. Så hun fik en mindre taske og lillesøster fik denne her som alligevel havde fødselsdag også. Tasken var for lille til lillesøster, som så gav den tilbage til mig. Rundetrunde tasken haha – Jeg elsker den!
Den er et super godt alternativ til Núnoo tasken (HER) som alle har efterhånden (ups..? ;))  TopDollar venner!


Kan i hygge jer!

Knus A


Happy Tuesday everybody. I hope you are having/have had a great one?!
The day has consisted of school for me – It started at 9AM untill… Well I am actually still here and the time is now 5PM haha. I just had to do this one thing – Oh and this thing… BAM the time is now 5PM and I am still here.. It’s never ‘just’ haha!

There is although still time to go home and ‘hygge’ a bit as we danes like to call it. I am planning to go home and watch Die hard. There is nothing better than going home and watch a movie and just space out!

But before I do so, you guys had to see my new band t-shirt. It’s SO GOOD right? I am a fan!

Aaaaan, then there is my new bag from Adax – I originally bought the bag for my older sister as a birthday present, but she found it too big. So I bought her a new one, and gave this one to my younger sister whoose birthday was just around the corner. The bag was too small for my younger sister, who then gave it back to me.. What an adventure this bag has been on haha! – But I LOVE IT!

Have a ‘hyggelig’ Tuesday friends!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black, Pearls...