ARCHIVE…

1: HERE  2:HERE  3:HERE  4:HERE  5:HERE  6:HERE  7:HERE  8:HERE  9:HERE

Hej søde venner!
Jeg har ikke meget at sige i dag (det sker en sjældent gang), andet end at det nu er starten på en ny måned og det derfor er tid til mit månedlige overblik over de outfits jeg har postet. Min søster spurgte hvad nytte de her archive opslag skulle gøre – og jeg synes egentlig de er ret godt til lige at få et hurtigt overblik over nogle outfits. Specielt hvis man har en dårlig tøj-dag og ikke rigtig kan finde ude af hvad man skal have på.
Det er jo en organiseret som en kategori for sig selv, og der er outfits for snart 4 år, så lidt inspiration er der da at hente haha.

Nå! Jeg havde alligevel noget at sige haha.

Jeg stopper her og hopper i bad, men før jeg går (jeps stadig ikke færdig med at skrive… haha ;)) vil jeg da super gerne høre hvilket outfit der er jeres yndlings?

Knus A


Hey sweet friends!

I don’t have much to say today (it happens occasionally), other than it is the beginning of a new month, and therefore also time for me to do my monthly overview of the outfits I managed to post.

My sister asked be about what use these posts were fore – and I think that they are pretty good at giving you a quick overview/inspiration if you are having a bad outfit-day. Aaaand they have their own category, so it should be pretty fast as well (just sayin).

OH WELL! I did have something to say… haha.

I’ll stop here and jump into the shower, but before I go (yes I have more to write about… haha ;)), I just wanted to know what your favourite outfit is?

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fail...