ARCHIVE...

Checkered boots…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shoes HERE (ON SALE!!)

De her lækre LÆKRE sko har den perfekte lille hæl til os der ligner nogen der har en pind op i vores you know what når vi går med høje hæle, og så er de topmoderne med deres grafiske print.

Det ternet mønster har altid været et hit denne tid på året og findes i alt fra bukser, kjoler og jakker. Designere har dog taget det skridtet videre i år og er nu begyndt at bruge mønsteret på sko også. Det er klassisk og nemt at arbejde med da det kan parres med næsten ALT.

Personligt tror jeg jeg næste gang hopper i nogle ternet bukser som kan stå i kontrast til skoene. Hvad synes i? Er i fan?

Nu vil jeg smutte med hovedet i seng – Jeg har været på konference hele weekenden og har nærmest heller ikke haft weekend før det så nu har jeg besluttet mig for at tage en velfortjent fridag i morgen.

Man skal huske at passe på sig selv jo!

Knus A


These shoes have the perfect little heel for those of us who look like somebody that has a stick up there you know what whatever we wear heels.

The checkered pattern has for a long time been a hit, especially this time of the year, and designers use it on there trousers, shirts, dresses and jackets.

They have taken it one step further this year, by using it on shoes as well and I think it works WONDERS.

It is a classic print and also one of the easiest to work with since it works with almost EVERYTHING.

I think I might pair it with my checkered trousers next time I wear it, since I think it will create a cool contrast.

What do you think of the print on shoes? Are you a fan?

With that question out of the way, I will now head to bed. I have been on a conference this entire weekend, and haven’t had much downtime before that either… I am tired and have officially decided to take the day off tomorrow – We have to take of ourselves right?!

Love A  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARCHIVE...