12 Cozy Jumpers…

1:HERE  2:HERE  3:HERE  4:HERE  5:HERE  6:HERE  7:HERE  8:HERE  9:HERE  10:HERE  11:HERE  12:HERE

Ovenover er 12 lækre striktrøjer som kan fungere til ethvert event – alt fra en hygge aften på sofaen til julefrokosten.

Min striktrøje kollektion er nok det jeg er mest stolt af i min garderobe og jeg ejer og en del… Jeg sad igår og lagde mit tøj sammen, mens jeg havde min gode veninde Stine på facetime og vi kom frem til at det er okay jeg ejer 40 striktrøjer. De er praktiske, flotte, varme og bløde. Det er nok den beklædningsdel jeg kunne købe mig ludfattig i, og så hjælper det altså heller ikke når butikkerne bugner med tykke, lune, hyggetrøjer.

Jeg er stor fan af alle 12 trøjer ovenover, men specielt DENNE som jeg tror vil se super lækker ud over en kjole eller nederdel.

Knus A


Above are 12 jumpers, which you can throw on for every event – everything from a lazy night on the couch to the christmas dinner with friends and family.

The one thing that I am the most proud of in my wardrobe is probably my jumper collection and I must admit that I do own A LOT! I was organizing my clothes, whilst talking to my good friend Stine on facetime and we came to the conclusion that it was okay for me to own 40 jumpers.

They are practical, pretty, warm and soft. You don’t just throw that out.. that would be unethical 😉

It is probably also the one item that I could spend all of my money on, AND it does not help that all the stores have SO MANY pretty options.

I am a big fan of all 12 jumpers above, but especially THIS one, which I think would look lovely with a dress or skirt.

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Checkered boots...