Pleated skirt and knit Combo…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kombinationen af en lækker oversize strik og en plisseret nederdel er noget af det bedste jeg ved. Der er mange bloggerer som er super seje til at rokke der her look – perfekt hverdags agtig men så alligevel ikke.

Selv er jeg ikke den højeste person (162 cm for at være præcis), så jeg har altid lidt været i tvivl om jeg selv kunne hoppe i det.
Meeen det går da okay synes i ikke?!

Noget jeg dog ville lave om nu er strikken jeg har  valgt at smide på. Selvom det ser super lækkert ud, synes jeg meget hurtigt at strikken gør outfittet mere formelt end hvad jeg lige umiddelbart gik efter.

Har man en chunky løstsiddende strik i skuffen (gerne med v-hals) så tror jeg den ville være PERFEKT til et hverdags look.

Selv synes jeg lidt min garderobe mangler sådan én strik så mon ikke jeg skal udvide min strik kollektion med bare eeeen ekstra strik?

Det synes jeg! haha!

Knus A


The combination of a lovely oversized knit and a pleated skirt is the best thing I know.  There are many bloggers out there who are rocking this look – they are the perfect amount of everyday(ness) and formal going on.

I have personally been very undecided about whether or not i could pull the look off myself since I am not the tallest person in the world (162 cm to be precise).

Buuuut I think I am doing okay right?!

Something I would like to change about the look now, is the knit I am wearing. The knit is making to look way more formal than what I was initially going for.

If you have a chunky knit in your wardrobe with a v-neck that would really be PERFECT to throw on top of the skirt to achieve a more everyday-look.

I have been looking through my own knit collection and have not been able to find such knit, so I think I might have to expand it… Oooops?!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brown...