Sporty red…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det  var noget med at der var en trend med sådan nogle sporty bukser vi alle havde på til idrætstimerne tilbage i 00’erne ik?

Min storesøster var totalt med på moden, selv var jeg ikke særlig sikker på at det liiige var mig,  så da hun forleden havde kasseret det her lækre par så tænkte jeg at jeg lige vil give dem en svingom.
Selvom de jo er mega fede så tror jeg ikke de er lavet til min kropsform. Mine hofter er større en min talje, og så er mine ben ikke særlig lange. Jeg går derfor altid i højtaljet bukser så det ligner mine ben starter længere oppe end de i virkeligheden gør.

De her bukser er lavtaljet og skær mig helt forkert, så jeg tror at de må gå videre i arv til lillesøster. De er btw. fra Zara hvis det har interesse!

Men det var nu en sjov svingom 😉 Haha

Knus A


There was something about a trend that evolved around some sporty jogging pants that we all used to wear during PE class back in 00’s right?

My older sister was on board with that trend, and went out to buy these lovely trousers in Zara. I, on the other hand, was not sure about whether or not that trend was ’me’, so when she decided to get rid of the trousers a few days ago I decided to take them out for a whirl.

Even Though the trousers are awesome, I don’t think they are made for my body type.

My hips are bigger than my waist and my legs are not the longest, and for that reason I tend to always buy high-waisted pants and trousers to give the illusion of longer legs.

These trousers are low-waist and a cutting me the wrong way, so I think my younger sister will be the one to enjoy them rather than myself.

But the whirl was nice 😉 Haha.

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pleated skirt and knit Combo...