Bum bag…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bum bag HERE (ITS ON SALE GIRLS & BOYS)

Hej skønne venner! I dag er et af de opslag hvor jeg ikke har meget at sige/skrive så jeg lader denne her blive båret igennem af det visuelle.

Jeg har længe kigget på de famøse bum-bags som først blev lanceret af GUCCI, og grinte ærlig talt lidt af trenden første gang jeg så den. Nu igen tænkte jeg haha og nu står jeg med én om maven. Man har en mening til man tager en ny en ik? 😉

Jeg synes de er skønne, og så er de også MEGA praktiske – slut med ondt i skulderen og tasker der ikke kan kommer på tværs af den store jakke.

De sidder lige på maven, så man lige hurtigt kan smutte pungen ud når man skal betale for mælken.

Det er da smart! Ovenover er et alternativ til gucci mavetasken som ikke er nær så hård ved pengepungen.

Jeg håber det kan inspirere lidt.

Knus A


Hey lovely friends! Today is one of those posts where I really dont have much to say, so I will leave this one to rely on the visuals.

I have for a long time looked at the famous bum-bags that were first introduced by GUCCI, and I honestly laughed when I first saw the trend. Now again I thought haha and here I am wearing one.. You have an opinion until you take a new one right? ;=

I think they are absolutely great and also VERY practical – Wave goodbye to sore shoulders and bags that won’t go across the big winter jackets.

They are right in front of you, ready for you to quickly take you card to pay for the milk.

VERY CLEVER!

Above is an alternative that is a bit nicer to the wallet than the GUCCI one is.

I hope it can inspire a bit.

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Satin...