leopard lady…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Set from ONLY

Hej skønherlinger,

jeg håber i har haft en skøn dag og får en fortsat god aften.
I dag er det min Mutti’s fødselsdag som bliver 53 år gammel (håber hun er okay med at jeg liige fortæller hendes alder her haha), så derfor bliver dagens opslag ikke det længste.

Jeg ville lige tjekke ind med jer og vise jer mit nye leopard set, som jeg er fuldstændig forelsket i. Det var egentlig min lillesøster der havde købt det, men fordi det ikke lige passede som forventet fik jeg lov til at købe det af hende. Hvor heldig har man lige lov til at være?! 

Begge items er super fine, og så kommer det nok heller ikke som en overraskelse når jeg siger at leopard printet er super ‘in’ for tiden.

Jeg er stor fan matchende set da man også kan have begge items på separat. F.eks. så ville nederdelen jo være super fin med en bordeaux strik til julefrokosterne som jo er lige rundt om hjørnet 😉

Knus A


Hej lovelies,

I hope you have had or are having the best day.

It’s my mom’s birthday today, she is turning 53 years old (hope she is okay with me telling everybody haha), so today’s post will not be the longest.

I just wanted to check in with you guys and show you my new leopard set, which I am absolutely in love with.

It was actually my younger sister’s but because it was not fitting her correctly she allowed be to buy it from her.

Both items are super nice, and also it’s no surprise that leopard print is ‘in’ these days.

I am a big fan of matching sets since you are able to wear both items seperately as well. The skirt would f.eks. be stunning with a bordeaux knit for a christmas dinner with friends 😉

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bum bag...