Ruffled blazer and new boots…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(SIMILAR ITEMS) Blazer HERE  Trousers HERE Boots HERE

Godaften piger. Jeg håber, I har haft en god start på den nye uge. Selv har jeg været på en forsinket black friday shopping tur med mutti som havde fødselsdag i søndags. På grund af min travle hverdag var det efterhånden lang tid siden at jeg sidst var i et center så jeg havde glædet mig helt vildt. Vi tilbragte hele dagen i centeret, og jeg fik købt en deodorant og en parfume haha! Vi nåede også lige at spise noget snasket mad i centeret som jo er et must i min bog når man er ude.

Ovenover er outfittet jeg havde på, på dagen. Meget simpelt med en hvid t-shirt, nogle printet bukser og en silke blazer. Et lille trick med sådan nogle tynde bukser om vinteren er at tage et par tynde nylon strømpebukser på under. Så fryser man ikke sin bagdel af (bogstavelig talt).

Jeg har linket til lignende items ovenover.

Hav en skøn aften.

Knus A


Good evening girlies. I hope you have had a good start to the new week.

I, myself have been on a belated black friday shopping trip with my mom. I don’t get to go to the mall that often anymore since by schedule is so busy with school and work, so when we decided to get up and leave, I was over the moon.

We spent the entire day at the mall, and I got to buy a deodorant and a perfume haha.

We also got to eat something not healthy at the mall, which is a must in my book when you are out.

Above is the outfit I was wearing that day. It is very simple, consisting of a white tee, silk blazer and some printed trousers. A little trick I do is to wear some nylon tights underneath the trousers. That way you dont feeze you bum off (litteraly).

I have linked similar items above.

Have a good day.

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

leopard lady...