ARCHIVE…

1:HERE 2:HERE  3:HERE 4:HERE  5:HERE 6:HERE  7:HERE

Så er det snart december venner, hvilket betyder at det er tid til det månedlige overblik over mine outfit opslag.
Denne måneds “ARCHIVE” er nok en af mine yndlings, da jeg er vild med alle outfits. Der er nogen gange nogle måneder hvor jeg sidder med mit ARCHIVE opslag og tænker ‘hvad fanden har du på her A’  haha. Andre gange er outfittet på plads men billederne kommer ikke ud som jeg havde tænkt dem – så er de sløret, så har jeg lukket øjne på dem alle, så sad bæltet ikke helt hvor jeg først havde sat det og jeg kunne blive ved haha.

Men denne måned, er jeg nu meget tilfreds med det hele!

Jeg klapper mig selv på skulderen og slutter opslaget af med et lille ønske om at hører hvilket outfit der er jeres yndlings? Smid lige en kommentar gider i?

Knus A


It’s almost december friends, which means that it is time for my monthly outfit overview.

This months “ARCHIVE” is probably one of my favourites. Some months, when I am doing the ARCHIVE post, I sit back and think “what the hell are you wearing A” haha. Other times, the outfit looks good but then the pictures are not as I expected them to be, or I have my eyes closed on the majority of them, or the belt that I am wearing has moved from where I first put it etc.

BUT I am well satisfied this month!


I am going to sit back and be proud of myself and end the post with a little request – Leave me a comment telling me you favourite outfit will ya?

Love A  

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ruffled blazer and new boots...