My happy little ladybug…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trousers HERE  Jumper HERE

Her er et meget behageligt vinter outfit, som jeg har nydt de her dage. Jeg elsker at blande ‘smartere’ items som skoene og hatten med nogle mere afslappet items som er et godt modspil til det fine.

Jeg har hermed taget mine fancy støvler med nitter og min baker boy hat på med nogle strik joggingbukser og min splinternye strik med mariehøner.  

Bukserne er til lån fra storesøster, og når jeg siger at de er det blødeste, mest behagelige jeg længe har haft på så… Ja… Er det?! haha!
Sammen med de blødeste bukser i nogensinde kunne købe jer til, har jeg da lige smidt den blødeste strik på også som føles som et kram fra 30 skyer lavet af blødt velour. Selv tak venner!
Strikken kan jeg desværre slet ikke finde online, men den er fra Zara’s nye kollektion så mon ikke den snart kommer op på deres hjemmeside. Ellers så er den helt sikkert i butikkerne!

Så vil jeg gå mig en tur mellem rabarberbladet – det kunne jo være jeg blev evigglad  – (jeg synes nu selv jeg er meget sjov) haha. 

Knus A


Here is a comfy outfit, that I have enjoyed these days. I love mixing smart items with casual itesm, to create contrast.

I have therefore put on my fancy studded boots and my baker boy hat together with some knitted jogging pants and my new ladybug knit.

The trousers are only for loan from my older sister. But when I tell you that they are the MOST comfortable things I have ever worn then… Well they are?! haha!

Together with the softest trousers ever made, I threw on the softest jumper ever made – because what else would you do right?! You are welcome friends!

The knit is unfortunately nowhere to be found online, but it is from Zara’s new collection, so I think it might go up on their website  sometime soon – If not, it is definitely in stores!

This ladybug will check out now – have a  good one friends!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Check...