Caught in net…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Similar items: T- shirt HERE  Trousers HERE  Patent boots HERE

Godaften venner. Jeg håber, i har haft en skøn weekend.

Selv var jeg et smut forbi skolen i går da programmet jeg arbejder på havde valgt at slette en helt scene som jeg har brugt 100 år om at lave. Så jeg måtte lige bruge lørdagen på at lave det hele om igen. ØV!

Sådan kan det gå, og når man laver store produktioner som jeg, så er der altid noget der går galt – specielt når man har med teknologi at gøre.

Oh well, det er fikset og så kunne jeg lige holde lidt fri i dag. Vi har planer om at tage et smut forbi centeret og spise noget aftensmad der – hvis der er noget der gør mig glad så er det altså mad.

I øvrigt ville jeg da lige sige tak til de af jer der er hoppet over på min Instagram og smider mig nogle lækre kommentarer. Det varmer!

Ovenover er jeg hoppet i et lækkert fest outfit, som jeg har linket ovenover – det er som altid udsolgt eller en for gammel kollektion så jeg har prøvet at finde noget der ligner ovenover.

Knus A


Good evening friends. I hope you are having an amazing weekend.

My weekend was spent in school as the programme I am working on deleted a full scene, that I spent a lot of time making. Hence, I had to spend my saturday on re-making it all. BUMMER! I guess it happens and when you are making big productions like me, anything can go wrong at any time – especially when you work with technology.

Oh well, it is fixed now, so I could take the sunday off. We have planned to do some shopping and have some dinner there – if something makes me happy, it is food.

Another thing that makes me happy is all your sweet comments on my Instagram – thank you so much for all the love! It is really appreciated!

In the pictures above, I am wearing a nice outfit that can be used for one of the many Christmas parties. As always, it is unfortunately sold out or an old collection, but I have found something similar that you can check out in the links above. Let me know what you think!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velvet skirt...