A blast from the Past…

Mig og min lillesøster sad forleden og kiggede bloggen igennem, bare for at se hvor meget man egentlig har ændret sig på små 4 år.

Og jeg kan sagtens se hvordan mit ansigt er blevet mere modent, og min stil mere defineret. Godt nok har jeg altid været all-over-the-place med min tøjstil og er det stadig, men lidt mere indskærpet er den da blevet.. Synes i ikke?

Jeg må bare konstatere at min stil er og forbliver et billede at mit humør – Det ændrer sig altid.

Hold nu op jeg har prøvet meget, og der er da også nogle gange hvor jeg tænker “HVAD HAR DU PÅ?!!, men så er der andre gange som f.eks. mit matchende multifarvede set ovenover, hvor jeg tænker “gid jeg gik i sådan noget igen” haha.

Har jeres stil ændret sig meget gennem årenes forløb eller er i stadig lidt over det hele som mig?

Knus A


Me and my younger sister were sitting the other day looking at my old blog pictures and realizing how much I had changed over the course of four years.

I notice how my face has become more mature, and my style more defined. With that said, I know that I am still all over the place when it comes to ‘style’ but it has gotten a bit more defined don’t you think?

I just have to be at peace with my style and the fact that it will always remain a picture of the mood I am in – always changing.

I mean the good thing about it is that I have tried it ALL and while there are some things where I am like “GIRL WHAT ARE YOU DOING” other times I am like “I which I was more like this now”.

Has your style changed through the course of the years, or are you still a bit all over the place like me?

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Double belt trousers...