A blast from the Past...

Merry christmas…

 

 

 

 

 

 

 

Glædelig jul skønne venner!

Jeg har taget en meget påtrængt pause fra bloggen som mange af jer nok har lagt mærke til. Jeg har brugt den på at slappe af men også på at genoverveje bloggen her, gøre op med mig selv om jeg ville fortsætte, hvor den skal hen hvis jeg fortsætter osv. Men den tager vi en anden gang skal vi ikke?

For nu, ønsker jeg jer alle en fortsat god jul, med alle jeres nærmeste!

Selv vil jeg gøre mig klar til at spise noget lækkert mad min mutti har kokkereret til den festlige anledning.

Kærligste hilsner til jer!

Knus A


Merry Christmas sweet friends!

I took a much needed break from the blog, as many of you may have noticed. I have used the time to relax, but also to re-think the blog. I have thought a lot about whether or not I should keep blogging, and if I keep blogging where I want the blog to go.. If that makes any sense haha. But more about that later§

For now I just want to wish you all a very merry christmas. I hope you had and will have the most joyful day with the ones you love.

I will personally get ready to eat some lovely food that my Mom has made for this special occasion.

Much love to you friends!

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A blast from the Past...