Versatile New Years outfit…

 

1. HERE    2.HERE   3.HERE    4.HERE  5.HERE  6.HERE  7.HERE 8.HERE  9.HERE 10. HERE  11.HERE  12.HERE

Vi er næsten ikke kommet os over julens festligheder før vi snart skal ind i den stramme kjole, de høje stiletter og være sociale med alle dem vi elsker igen – Det er jo snart nytår venner!

Mig og nytår har aldrig rigtigt haft et forhold – jeg har aldrig rigtig været den store “nytårsfest type”, og ligger egentlig tit og sover når klokken slår 00:01. Ups..? Haha.

Mange har nytårsforsæt, og selvom der da er ting jeg gerne vil arbejde på så er det noget jeg gør løbende. Selvfølgelig er det et nyt år, og vi starter med en ren tavle osv osv. Men tænk hvis år ikke var år – så var nytår jo egentlig bare en ny dag ligesom alle andre nye dage. Og hvis vores syn på en ny dag var ligesom vores syn på et nyt år er tror jeg vi ville kunne komme meget langt!  Nye mål, nyt overskud og nye udfordringer – HVER DAG?! Preach.

Nu skal det ikke lyde som om jeg er the grinch i “nytårs version” – No No – jeg elsker skam en god mulighed for at samle venner og familie og hygge og det skal jeg da også i år.

Mine gode veninder Stine og Camilla kommer nemlig hjem til min mutti og så skal vi hygge sammen med mine søskende.

Jeg kommer nok ikke til at hoppe i den helt store palliet kjole – som jeg alligevel kun kommer til at bruge én gang – så jeg har samlet en lille kollage ovenover som består af outfits som man kan bruge til nytår og til hverdag.

Tak mig senere 😉 

Knus A


We have barely recovered from the holiday festivities, before we have to jump into the tight dress, the tall stilettos and be social without closets friends and family again – It’s almost new years friends!

Me and ‘new years eve’ have never really had a relationship – I have never been the girl who goes to the parties and stays out till late – I am the girl who is sleeping when the clock hits 00:01… Ooops? Haha.

Many have resolutions for the new year, and even though there  are many things that I would like to work on in the new year, I try to make those goals and reach them as the year passes.

It is off course a new year, which means we, in a way, are starting with a clean slate. But what if we did not count years as we do now, then new years eve would just be a new day. And if we thought of a new day like we think about new years eve I think we would achieve much more than we do now. New goals, a new desire to do things, and new challenges EVERYDAY! Preach. 

Now It is important to highlight that I am not the Grinch of new year – No No – I love every opportunity I can get to be with friends and family – Which Is also why I am celebrating new years with my two good friends Stine and Camilla who are visiting to celebrate the new year with me, my mom and my sisters.

I am probably not jumping into a sequence dress – which I probably will only be wearing ONCE, and have therefore decided to make a litte collage of outfits that you can wear on new years eve and on a daily basis.

Thank me later 😉

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Merry christmas...